Aceste IMAGINI o vor demola pe iubita lui Guță! Vezi cu cine își petrece timpul liber celebrul manelist

image

Face ce face și îi provoacă mari supărări iubitei sale, însărcinată cu cel de-al 11-lea copil al său. Este vorba, evident, de Nicolae Guță, manelistul care, de curând, părea să aibă grijă să îi facă orice poftă focoasei Flori. Dar, pare-se, nu poate sta departe de marea pasiune a vieții sale.

De curând, Nicolae Guță a fost în vizită, acasă, la finii săi din Timișoara, doi dintre cei mai cunoscuți și controversați oameni de afaceri din Timișoara. Iar acolo, în vizita pe care a făcut-o, nu a luat-o cu el pe Flori, iubita lui, ci pe vulcanica Narcisa, cea care, ani la rândul, s-a autointitulat ”nevasta lui Nicolae Guță”.

image

Iar din imaginile care au ajuns pe mâna reporterilor Spynews.ro, se pare că manelistul se simțea extraordinar de bine în compania Narcisei, iar discuțiile pe care le-au avut cu finii lor au durat până târziu în noapte, cei doi petrecându-și timpul la vila din Timișoara a oamenilor de afaceri pe care i-au cununat.

image

Culmea, spun sursele noastre, finii lui Nicolae Guță par să nu fie foarte încântați de relația pe care manelistul o are în acest moment, ei fiind de părere că artistul trebuie să se întoarcă în brațele Narcisei. Probabil, am spune noi, acesta este și motivul pentru care Flori nu îi vizitează prea des…

Citește și:

Ce se întâmplă cu Nicolae Guță? Manelistul nu a mai făcut așa ceva pentru nicio femeie

Guță, transformat total! Vezi ce spun ceilalți maneliști despre cântăreț și relația pe care o are acum

Am aflat ce s-a întâmplat azi-noapte cu Beyonce de România și fetița ei! Guță nu a știut ABSOLUT NIMIC, dar va fi MÂNDRU

Anunțuri