Adriana Bahmuţeanu este disperată! Trece timpul şi nu ştie încotro să o apuce! Când credea că apele s-au liniştit, şi-a dat seama că totul e pierdut

image

Scoasă din sărite de modul în care îi sunt instrumentate cererile, vedeta de televiziune a sărit la gâtul magistraţilor.

De trei luni de zile, cererea prin care Adriana Bahmuţeanu a solicitat – „în regim de urgenţă” – mutarea copiilor ei la o altă şcoală zace în arhiva Judecătoriei Sectorului 3.

„Este depusă la începutul lunii iunie. Ceream instanţei printr-o ordonaţă de urgenţă, care ar trebui soluţionată în câteva zile, să încuviinţeze înscrierea copiilor la o altă şcoală şi includerea lor într-un program de evaluare, tratament şi terapie. După o lună de zile, judecătorii au ajuns la concluzia că nu pot judeca şi au declinat competenţa în favoarea Judecătoriei Sectorului 5. Numai că dosarul nu a fost trimis nici până acum. Mai sunt două săptămâni până începe anul şcolar”, ne-a mărturisit Adriana Bahmuţeanu, care mai spune că  – îngreunând procedurile – magistraţii din Sectorul 3 îi ţin partea lui Silviu Prigoană.

Problemă este confirmată şi de avocatul vedetei: „Este o situaţie greu de înţeles. La Judecătoria Sectorului 5 dosarul nu a fost încă primit”.

image

Vedeta este convinsă să Maximus, fiul ei cel mare, nu se poate adapta în şcoala privată în care şi-a petrecut primul an de studiu. Mai grav, în timpul orelor, băiatul a stat izolat de restul colegilor săi pentru a nu le perturba activitatea.„Ne raportăm la orice copil care nu se poate adapta. În astfel de condiţii, minorul trebuie evaluat şi trebuie luată în calcul mutarea lui la altă şcoală. Izolarea îl afectează în mod negativ. Ar trebui făcută o schimbare”, ne-a spus şi psihologul Cristina Zaharia.

„Ce cere ea este o prostie”

Pe marginea cererii depusă de Adriana Bahmuţeanu, Silviu Prigoană s-a exprimat încă de la mijlocul lunii iulie. „Ce cere ea este o prostie. Copiii au contract de şcolarizare pe patru ani cu o şcoală foarte bună. Mai au trei ani de studiu. Nu există niciun motiv pentru care să-i muţi la un liceu de stat”, ne-a mărturisit acesta. Cât despre evaluarea copiilor, omul de afaceri ne-a mărturisit că acest lucru s-a făcut deja fără ştirea lui. „Copiii au fost deja incluşi fără ştirea şi acordul meu într-un astfel de program. Medicul le-a dat extract de mătrăgună. Am făcut deja o plângere penală pe numele lui”, a continuat omul de afaceri.

Citeşte şi

Veste teribilă primită de Simona Pătruleasa! Cum s-a ales praful de averea brunetei

A fost condamnat pe nedrept şi a murit cu dreptatea în braţe! Acum fiica lui Marcel Ţundrea cere o avere pentru fiecare an de puşcărie

Anunțuri