Arsenie Boca a fost deshumat! Mărturisirile şocante ale ucenicului: „Am băut apă din mormântul lui”

image

Ies la iveală detalii pe care nici nu le bănuiați despre Arsenie Boca. Sfântul Ardealului a fost deshumat. Totul este real. Marturia unuia dintre ucenicii săi este de-a dreptul cutremurătoare. 

Părintele Arsenie Boca a fost deshumat. Unul dintre ucenicii săi spune tot. Preotul Petru Vamvulescu scoate la iveală amănunte neștiute și terifianrte. Cum i-a fost scos trupul din mormânt lui Arsenie Boca? Preotul a asistat la momente esențiale din viața lui Arsenie Boca, de după pedepsirea sa prin caterisire.

„Trebuie să vă mărturisesc că în noaptea aceea părintele m-a chemat tainic și pe mine ca să fiu de față ca martor la dezgroparea lui care s-a făcut la lumina lumânării și a lunii. Am băut apă scoasă din mormânt, am sărutat sfintele oase și capul înmiresmat. L-am ținut în mâinile mele tremurând”, a mărturisit ucenicul Sfântului Ardealului.

Vezi video aici.

Cine este Arsenie Boca

Arsenie Boca, părinte ieromonah, teolog și artist plastic ortodox român, a fost stareț la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi la Mănăstirea Prislop, unde datorită personalității sale veneau mii și mii de credincioși.

Arsenie Boca nu a fost doar un stareţ plin de har la care toţi credincioşii veneau să ceară îndrumare, ci şi un personaj foarte incomod pentru regimul politic din România anilor 60. Motiv pentru care angajaţii Securităţii l-au urmărit pas cu pas timp de mai mulţi ani.

L.F.

Citeşte şi:

Arsenie Boca, o nouă minune? „Am tremurat când am văzut aşa ceva”

Poţi să crezi aşa ceva? De ce nu e declarat Arsenie Boca SFÂNT de către Biserica Ortodoxă

Anunțuri