EXCLUSIV! Cristina Spătar spune totul despre divorț! ce decizie a luat după ce soțul a fost prins cu altă femeie!

image

n ultimele câteva luni, mai exact, de la eliberarea lui Alin Ionescu din arestul preventiv, au tot apărut zvonuri cu privire la divorțul lui de cântăreața Cristina Spătar, artista alături de care are doi copii minunați.

Mai exact, de-a lungul ultimelor luni, cei doi nu prea au mai fost văzuți împreună, iar Alin Ionescu a fost surprins, în câteva rânduri, alături de alte femei. Cu toate acestea, ne-a mărturisit Cristina Spătar, între soțul ei și respectivele doamne sau domnișoare nu există nicio relație care să îi pubnă în pericol căsnicia și care să îi trezească vreun sentiment de gelozie. 
Mai mult, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Cristina Spătar ne-a explicat și de ce au apărut zvonurile despre o așa-zisă relație a soțului ei și despre un ipotetic divorț.

image

”Alin are o afacere cu ele. Mai mult, la întâlnirea respectivă, soțul uneia dintre ele a fost până la mașina lui ca să ia ceva de acolo. A durat trei minute presupun, atât cât a fost plecat, iar atunci au fost pozați”, ne-a spus Cristina Spătar. Mai mult, artista este convinsă că cineva le dorește răul, motiv pentru care au tot apărut zvonuri despre presupusul divorț dintre ea și Alin.
De altfel, divorțul dintre cei doi pare destul de puțin probabil, cu atât mai mult cu cât Cristina și Alin Ionescu au trecut împreună prin momente extrem de dificile, el fiind arestat luni bune sub acuzația de evaziune fiscală în valoare de 10 milioane de dolari, iar experiența cu pricina, susține artista, i-a făcut să fie și mai uniți.

Citește și:

VIDEO / Cristina Spătar şi-a schimbat look-ul! Cum a apărut în platoul emisiunii „Acces Direct”

FOTO / Cristina Spătar, periculos de sexy pe litoral. Imagini cu artista cu sânii pe afară

Cristina Spătar revine în forţă! A depăşit toate problemele care i-au marcat viaţa

Anunțuri