EXCLUSIV! Luminiţa Anghel, probleme grave cu legea! Spynews a avut dreptate! Avem dovezi clare din dosar! Va ajunge artista în spatele gratiilor?

image

Deşi vedeta a negat cu vehemenţă orice implicare în dosarul instrumentat de procurorii anticorupţie pe numele fostului ei iubit, Bogdan Friedrich, datele din dosar tind să o contrazică.

Potrivit expertizei contabile efectuată în dosarul de evaziune fiscală instrumentat de procurorii anticorupţie pe numele lui Bogdan Friedrich şi   Luminiţa  Anghel  Dumitriade, societăţile comerciale deţinute de cei doi ( Friedrich – acţionar majoritar, Anghel – acţionar minoritar) au păgubit statul român cu aproape un milion de euro. Astfel, conform expertizei, L.A. Entertainment (L.A. vine de la Luminiţa Anghel) a dat o gaură de 1.428.828 lei în timp ce L.A Show a păgubit statul cu 2.405.582 lei.

image

În faţa procurorilor, avocaţii cântăreţei au susţinut că acesta nu a beneficiat de niciun leu din aceste sume, care ar fi fost retrase de către iubitul şi partenerul de atunci al artistei,  Bogdan  Friedrich – alias Sanchi. În paralel, în spaţiul public, vedeta a negat vehement orice implicare. 

Totuşi, în acest moment este cert că Luminiţa Anghel este acuzată de evaziune fiscală, firmele ei au făcut pagube de milioane şi, la finalizarea anchetei, ar putea fi trimisă în judecată. Pedepsa pentru evaziune fiscală se ridică până la opt ani de închisoare.

Audiată de procurorii DNA

La mijlocul lunii decembrie 2014, Luminiţa Anghel a fost audiată de procurorii DNA. Artista a fost chemată să spună tot ce ştie despre Bogdan Friedrich, în condiţiile în care i-a fost alături în perioada 2005-2010. 
Nume grele din showbizul autohton ar putea da şi ele cu subsemnatul în faţa procurorilor. Pe lista celor care au colaborat cu firma deţinută de cei doi  se află nume de  top din showbiz-ul autohton. Numai pe site-ul societăţii comerciale deţinută până în 2010 de cuplul Friedrich-Anghel, la categoria „interpreţi”, apar Andreea Bănică, Alex Velea, Pepe, Andra, Mihai Trăstariu şi Marcel Pavel.  Aceştia sunt însoţiţi de trupe ca: Tibi Scobiola Band, Mandinga, Akcent, Simplu, Voltaj, Holograf, Morandi şi VH2. Fiecare dintre aceştia pot fi citaţi ca martori în dosarul instrumentat de procurorii anticorupţie.

Citeşte şi

A fost condamnat pe nedrept şi a murit cu dreptatea în braţe! Acum fiica lui Marcel Ţundrea cere o avere pentru fiecare an de puşcărie

Veste teribilă primită de Simona Pătruleasa! Cum s-a ales praful de averea brunetei

Anunțuri