Prin mâna lui au trecut toate bunăciunile din showbiz, dar el are ochi doar pentru o femeie. Antrenorul vedetelor vorbește despre iubita lui: ”Ne descoperim reciproc”

image

Toată lumea l-a dat cuplat cu Ana Mocanu sau cu alte vedete pe care le antrenează de zor și are grijă să arate impecabil, dar acum a dat cărţile pe faţă. Alexander Florescu, antrenorul vedetelor şi-a făcut apariţia la botezul micuţei Rosa, fiica vărului său, Pepe, la braţul unei frumoase domnişoare.

Extrem de emoţionat, Alexander nu a fost prea vorbăreţ în momentul în care a ajuns la botez, încercând pe cât posibil să se eschiveze din faţa reporterilor care încercau să afle cine este frumoasa roşcată care i-a furat inima.

image

Contactat de reporterii Spynews.ro, Alexander a făcut lumină în povestea care s-a creat pe marginea apariţiei feminine de la braţul lui.„Între mine şi Georgiana este încă un început de relaţie, ne înţelegem foarte bine, dar aşteptăm să vedem ce va fi pe viitor. Este o diferenţă de vârstă între noi, dar nu foarte mare. Ea are 28 de ani, iar eu 33. Ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni, iar acum suntem în perioada aceea de cunoaştere, când ne descoperim reciproc”, a declarat Alexander Florescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

image

Alexander Florescu şi frumoasa lui iubită nu s-au gândit că vor stârni atât de multe curiozităţi, mai ales că Georgiana este o fire mai retrasă.„Ea nu vrea să apară la televizor. Nu ne aşteptam să fie chiar atât de multă presă. Pot spune doar că ea este totul pentru mine, sau mai bine zis eu sunt totul pentru ea”, a spus, râzând, antrenorul vedetelor.

image

Citeşte şi:

Ce a apărut pe pagina de Facebook a soţiei lui Pepe în ziua botezului Rosei Alexandra

Ce nu s-a văzut la televizor! Andra a rămas fără cuvinte la botezul fiicei lui Pepe! Adrian Minune este „vinovatul”

VIDEO / Declaraţiile Ralucăi Pastramă, după ce a botezat-o pe Rosa: „A plâns în biserică!”

Anunțuri