Scandal de proporţii după finala Mireasă pentru fiul meu! Doi foşti concurenţi au ajuns la cuţite

image

Finala reality show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” a stârnit o mulţime de controverse, dar nu între finalişti, ci între foştii concurenţi, care au părăsit competiţia cu mult timp înainte de terminarea acesteia.

Ca la finalul fiecărui sezon, după marea petrecere de final, toţi concurenţii au fost cazaţi la un hotel din Capitală, acolo unde i-au putut vizita şi foştii colegi din casa „Mireasă pentru fiul meu”. Profitând de ocazie, mulţi dintre cei care au călcat pragul casei au mers să se întâlnească cu foştii colegi.

image

Decizia de a depăna amintiri alături de foştii concurenţi au luat-o şi Radu şi Andrei, doi dintre concurenţii sezonului care tocmai s-a încheiat, astfel că s-au întâlnit la hotelul cu pricina, unde s-au salutat, însă nu au stat prea mult de vorbă. Toate problemele au apărut a doua zi după întâlnirea respectivă, când Radu a văzut anumite postări răutăcioase la adresa lui, din partea lui Andrei, pe grupurile susţinătorilor, ceea ce l-a enervat la culme, de unde au generat alte mesaje, cu cuvinte grele unul la adresa celuilalt.

image

Contactat de reporterii Spynews.ro, Radu a explicat care a fost de fapt mărul discordiei, dar şi cum s-a întâmplat să se ajungă aici. „Am văzut că a postat diverse lucruri negative la adresa mea, cum că eu l-aş fi chemat atunci când am părăsit competiţia, ceea ce este fals, pentru că el a insistat să mă ducă în Constanţa, iar totul a fost contra cost”, a declarat Radu.

image

image

image

Dezamăgit de purtarea lui, Radu s-a hotărât să facă publică conversaţia pe care a avut-o cu Andrei. „Mi s-a părut o ipocrizie totală ceea ce a făcut el. Seara la hotel a venit să mă salute, iar a doua zi am văzut postările făcute de el, dar şi minciunile pe care le-a spus. Ştiu că în viaţă voi mai da peste oameni ipocriţi, dar ce a făcut el nu mi s-a părut corect”, a mai spus Radu.

image

image

Citeşte şi:

Imagini în premieră de la căsătoria Cătălinei şi Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu”!

VIDEO / Proaspăt căsătoriții de la „Mireasă pentru fiul meu”: ”Ne-am consumat noaptea nunții, dar mai avem mult de tras…”

A confirmat, dar nu s-a mai prezentat! De ce nu a venit Carmen la MAREA FINALĂ „Mireasă pentru fiul meu”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s