Imagine șocantă cu vedeta care are cei mai mari sâni din showbiz! Este incredibil ce s-a ales de părul ei după ce a slăbit

image

impresionant, și-a uimit toți prietenii când a slăbit peste 70 de kilograme. Ca o consecință însă la acestă transformare, ea întâmpină acum probleme foarte grave cu părul, care i-a căzut foarte mult.

Raluca Bădulescu cânărea pe vremuri 120 de kg. Acum are puțin peste 50 de kg. Prietena de-o viață a lui Botezatu a dezvăluit ce mănâncă pentru a-și menține greutatea.

Raluca și-a făcut, în urmă cu trei ani, o operație de reducție a stomacului, iar de atunci a început să slăbească spectaculos. Deși mulți ar crede că ține o dietă strictă, realitatea este cu totul alta. Vedeta nu-și refuză nimic, își face toate poftele, dar cu măsură, pentru că dimensiunea stomacului o ajută să mănânce foarte puțin, dar des. Ea nu a renunțat nici la băuturile carbogazoase, însă reușește să se mențină foarte suplă.

Acestă transformare care a bucurat-o însă, și i-a schimbat viața, a venit la pachet și cu „efecte adverse”. Cum ar fi acela că vedeta suferă foarte mult pentru că slăbirea subită i-a provocat o cădere a părului, iar acest fapt este mai mult decât vizibil.

image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s