Adi Minune, fericit pentru Florin Salam! Vezi ce urare îi face fostul naș manelistului

image

Adi Minune, fostul naș de cununie al lui Florin Salam, este extrem de bucuros că familia  finului său s-a mărit în această dimineață. Mai mult decât atât, prin intermediul Spynews.ro, Adi le-a transmis câteva cuvinte fericiților părinți.

”Mă bucur enorm că Florin mai are o fetiță. Îi urez, și lui și Roxanei, să fie cei mai fericiți părinți din lume și să se bucure de puii lor! Să le ajute Duumnezeu să ajungă să formeze o familie la fel de ferictă ca și a mea și să stea împreună măcar atât timp cât am eu cu Cati”, ne-a spus Adi Minune. Mai mult decât atât, fostul naș de cununie al lui Florin Salam spune că, imediat ce va avea timp, le va face o vizită fericiților părinți.

image

Florin Salam şi-a condus iubita la maternitate în această dimineaţă, în jurul orei 06:30. Manelistul părea destul de relaxat, cu toate astea a optat să-şi ducă iubita la spital cu şoferul. Iubita manelistului, Roxana Dobre, a născut, prin cezariană, în urmă cu câteva ore, o fetiţă superbă, care se va numi Jacqueline Maria și care a luat nota 10 la naștere.
Florin Salam şi Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. După câteva întâlniri, cei doi şi-au dat seama că sunt suflete pereche, iar de atunci şi până acum, au fost de nedespărţit.

Citește și:

VIDEO / Primele imagini cu Roxana şi Florin Salam la maternitate! În câteva ore, cei doi vor deveni părinţi

Ce face Florin Salam alături de viitoare lui soţie? În mijlocul restaurantului, cei doi nu s-au sfiit să se dea „în stambă”! VIDEO

Primele declarații făcute de Betty Salam despre surioara ei! ”Abia aștept să o văd”`

Anunțuri