Andreea Mantea, întâlnire la ceas de seară cu un tânăr misterios. Paparazzii spynews.ro au fost pe fază şi au surprins momentul!

image

Este frumoasă, are un băieţel absolut adorabil şi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv. Andreea Mantea pare a avea totul. Dar până acum nu a părut dornică să îşi refacă viaţa. Carismatica brunetă nu a fost prinsă în compania niciunui bărbat. Până acum.

VIDEO->->->-> http://m.spynews.ro/paparazzi/andreea-mantea-intalnire-la-ceas-de-seara-cu-un-tanar-misterios-paparazzii-spynewsro-au-fost-pe-faza-si-au-surprins-momentul-78453.html

Paparazzii spynews.ro au surprins-o însă pe Andreea în compania unui tânăr misterios. Şi misteriosă a fost şi întâlnirea lor. Căci vedeta a plecat de acasă în miez de noapte, pentru a fi aigură că nu va fi reperată de niciun ochi indiscret.

image

Și, atentă să nu fie surprinsă de vreo echipă de paparazzi, bruneta și-a fixat întâlnirea la o benzinărie din sectorul 5, sigură că acolo sunt șanse mici să fie văzută de cineva. Dar, ochiul vigilent al paparazzilor Spynews.ro au fost pe fază și au văzut cum s-a desfășurat, minut cu minut, întâlnirea pe care au avut-o cei doi.

image

Astfel, bruneta s-a așezat la masă și, după câteva secunde a apărut și el. Dacă privim cu atenţie imaginile ne dăm seama de ce tânărul este fascinat de Andreea. Frumoasa brunetă arată senzaţional! Îmbrăcată într-o pereche de pantalonaşi scurţi negri, care îi pun în evidenţă picioarele bine lucrate la sală şi încălţată într-o pereche de sandale negre cu benzi, Andreea ar putea tăia răsuflarea oricui o vede. Nu e de mirare că misteriosul pare să îi soarbă orice vorbă.

image

Două ore cei doi au vorbit. Au zâmbit. E adevărat, nu au avut niciun gest tandru, dar faţa zâmbitoare a tânărului arată clar că este impresionat de frumoasa de lângă el.

Şi după ce au povestit, Andreea a plecat. Nu cu el, ci singură. Nu de alta, dar nu poate sta departe foarte mult de micuţul ei. E normal! Cel mai important bărbat din viaţa ei este el!

image

Tânărul însă, obosit probabil după cât a cochetat cu Andreea, s-a îndreptat spre un fast-food de unde și-a cumpărat o shaorma din care s-a înfruptat cu mare poftă, iar abia apoi a mers acasă, satisfăcut din plin de seara petrecută în compania focoasei brunete.

image

Citește și:

Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie de un prezentator celebru: „Vrei să fii soţia mea?”

Andreea Mantea, apariţie de senzaţie în marea finală „Mireasă pentru fiul meu”! Rochia ei a atras toate privirile

Andreea Mantea, dimineţi de vis! Cu cine-şi bea cafeaua frumoasa brunetă

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s