Calvarul Iulianei Luciu continuă! Ce cadou a primit asistenta „Acces direct” pe patul de spital

image

Calvarul Iulianei Luciu continuă, care încă nu a scăpat din spital! Cea care i-a mai înveselit puţin ziua este mama ei, care o înţelege mai bine decât oricine.

Iuliana Luciu încă nu a scăpat de starea de rău şi se află în continuare sub supravegherea medicilor. Asistenta „Acces direct” le-a transmis un nou mesaj prietenilor ei virtuali, cărora le-a dezvăluit că mama ei a vizitat-o la spital şi i-a adus un buchet de flori.

„Vă mulţumesc pentru toate mesajele frumoase şi pentru că îmi purtaţi de grijă. O să fie bine… Mama mi-a adus flori. Ea ştie cum mă simt, nu e nevoie să îi mai spun! O iubesc.❤ Aveţi grijă de voi„, le-a spus Iuliana Luciu prietenilor ei virtuali, cărora le-a „dăruit” şi o fotografie cu priveliştea de la fereastra ei.

image

(foto: facebook)

Vedetă tv în România

Iuliana Luciu a devenit cunoscută datorită celebrităţii surorii sale, Nicoleta. Tânăra activează ca asistentă tv în emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1. Iuliana s-a ferit de scandaluri şi nu a făcut publice evenimente din intimitatea sa.

Citeşte şi:

Iuliana Luciu, bagată la perfuzii de urgenţă. Prima imagine cu vedeta pe patul de spital: ” Sunt internată. Am fost foarte rău. Nu ştiu exact ce am „ 

Iuliana Luciu, de urgență la spital! ”Nici nu pot vorbi…”

A.E.D.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s