Scrie în stele! Fiica lui Salam, ghinionistă în amor! Vezi ce spune astrograma micuței Jacqueline Maria

image

Ziua de 3 septembrie va fi totul timpul una de bucurie pentrumanelistul Florin Salam şi Roxana Dorbre  dar şi pentru cuplul Marian Vanghelie- Oana Mizil. Cele două cupluri au devenit părinţi de fete. Cunoscută astroloagă Minerva a făcut un în exclusivitate pentru Spynews.ro astrogramele celor două fetiţe. 

Este o nativă Fecioară cu ascendentul în Balanţă. În casa puterii va moşteni talentul tatălui şi frumuseţea mamei. Cel mai bine se va înţelege cu tatăl şi cu fratele ei. Cum Venus este încă retrograd, în această perioadă, fetele născute cu această dispoziţie astrală vor fi, de regulă, nefericite în dragoste pentru că vor absolutul. Fiica lui Florin va fi foarte atentă la ceea ce va alege. Neptun fiind în casa creativităţii, fiica lui Florin Salam va dovedi o creativitate debordantă. De aceea, spun, că va păşi pe urmele tatălui. Părinţii trebuie să aibă grijă la anturajul ei, dar şi să facă de aşa manieră ca atunci când începe un lucru să-l ducă la bun sfârşit. Va avea parte de venituri având statutul de vedetă. Din punct de vedere medical va trebui să fie atentă la răceli şi la problemele cu tiroida ce vor putea avea repercusiuni de ordin ginecologic” , a precizat Minerva.

image

Referindu-se şi la micuţa cuplului Vanghelie-Oana Mizil, născută în jurul orei 13,00, Minerva a făcut o serie de precizări interesante după ce i-a consultat astrograma.

image

,,Fata are ascendent în Scorpion. Ar putea face carieră în special în domeniul medical. Aş vedea-o un bun stomatolog, dar şi un bun economist. Va fi destul de introvertită, iar tot timpul va fi răsfățată de părinţi, în special de tata. Va avea o relaţie bună cu mama. Îi va plăcea să înveţe. Părinţii trebuie să o lase să-şi aleagă singură drumul în viaţă. Ar putea cocheta ți cu lumea artei. Cu pictura spre exemplu. Ar trebui să evite zona politică. Va avea tot timpul o energie echilibrată. Din punct de vedere medical ar putea avea probleme cu oasele, din cauza lipsei de calciu şi ar putea moşteni problemele cardiace ale mamei” , a încheiat Minerva.   

Citeşte şi:

VIDEO / Primele imagini cu Roxana şi Florin Salam la maternitate! În câteva ore, cei doi vor deveni părinţi

Ce face Florin Salam alături de viitoare lui soţie? În mijlocul restaurantului, cei doi nu s-au sfiit să se dea „în stambă”! VIDEO

Toată lumea a dat-o fugită de acasă, dar paparazzii SPYNEWS.ro au găsit-o! Vezi ce face Betty Salam

Florin Salam a plecat în mare secret din România! Spynews.ro are DOVADA

Anunțuri