VIDEO / Acuzaţii grave la adresa Roxanei Dobre, chiar în ziua în care a devenit mamă: „Era damă de companie de lux”

image

Acuzaţii grave au apărut la adresa Roxanei Dobre, iubita lui Florin Salam, chiar în ziua în care a devenit mamă. Un martor cheie în relaţia dintre mama Roxanei Dobre şi bunica acesteia susţine că bruneta a fost damă de companie de lux.

VIDEO->->->-> http://m.spynews.ro/monden/acuzatii-grave-la-adresa-roxanei-dobre-chiar-in-ziua-in-care-a-devenit-mama-era-dama-de-companie-de-lux-78536.html

Roxana Dobre este implicată într-un scandal de proporţii în cea mai importantă zi din viaţa ei! Un martor cheie în relaţia dintre mama Roxanei Dobre şi bunica acesteia a făcut dezvăluiri incredibil din trecutul brunetei. Martorul susţine că iubita lui Florin Salam a fost damă de companie de lux. Totodată, martorul a mai spus că mama Roxanei nu are niciun cuvânt de spus în faţa brunetei.

„Fane a fost bolnav de mic şi nu a fost tratat. Atunci când Vancică a murdărit-o pe Roxana cu rahat i s-a declanşat lui boala. Roxana era damă de companie de lux. Cu a lui Capone a fost de domnişoară. Pe lângă manechin a fost damă de companie. Mama ei o ascundea, iar tatăl ei suferea în el, pentru că nu putea spune nimic. Ştefan nu ştia că e damă de companie. Melania nu are niciun cuvânt de spus în faţa Roxanei”, a declarat un martor cheie în relaţia dintre mama Roxanei Dobre şi bunica acesteia.

Citeşte şi:

Document INCENDIARE! Ce s-a întâmplat de fapt între bunica Roxanei Dobre și soția lui Salam! Avem DOVADA!

A.E.D.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s