Nimeni nu știa asta despre Ibrahim! Spynews.ro a aflat detalii ULUITOARE din trecutul fostului iubit al lui Beyonce de România

image

Ibrahim a devenit deja celebru în peisajul monden dâmbovițean datorită relației mai mult decât zbuciumate pe care a avut-o cu Beyonce de România, iubirea lor fiind presărată cu scandaluri, bătăi, certuri și împăcări spectaculoase. Dar, cu toate acestea, acesta este doar vârful iceberg-ului, trecutul lui Ibrahim fiind unul  de-a dreptul incredibil.

Conform unor surse demne de crezare din preajma familiei lui Ibrahim, în trecutul tânărului care s-a iubit cu Beyonce de România sunt numeroase femei. Iar una dintre ele, culmea, a fost chiar și cea care i-a devenit soție. Și care, spre surpriza tuturor îi era și rudă. Mai exact, era verișoară primară. Dar, căsnicia lui Ibrahim nu a durat prea mult, el divorțând rapid, spre disperarea tatălui său, cel care a și aranjat căsătoria, fiind nemulțumit de felul în care arăta soția lui.

image

După divorț, disperarea tatălui său a devenit și mai mare, el fiind nevoit, în repetate rânduri, să îi acopere datoriile tot mai mari pe care le făcea la jocuri de noroc. Ajungând într-un punct în care nu mai putea rezista, tatăl lui Ibrahim, un respectabil om de afaceri, s-a gândit să facă ceva ca să îl ”așeze la casa” lui pe vulcanicul său fiu. Așa că, după îndelungi negocieri cu o altă tânără, dispusă să devină noua soție a lui Ibrahim, tatăl fostului iubit al lui Beyonce a încercat să își cumpere liniștea și de la el. Mai exact, i-a făcut o ofertă greu de refuzat fiului său dacă se cumințește și se căsătorește, din nou. Astfel, omul de afaceri îi va oferi o rtentă lunară în valoare de câteva mii de euro, sumă arhisuficientă pentru o viață fără griji și, mai mult, o mașină pe care și-ar dori-o oricine. Cu toate acestea, în ciuda tuturor negocierilor avute, Ibrahim pare să nici nu își dorească să audă de oferta tatălui său și preferă să își petreacă în continuare zilele și nopțile în compania diverselor domnișoare dornice de aventuri și a jocurilor de noroc la care, evident, pierde sume mari de bani.

Citește și:

A părăsit-o pe Beyonce și s-a aruncat în brațele alteia! Imagini EXCLUSIVE cu Ibrahim și noua lui iubită

De la ce a pornit SCANDALUL ANULUI? Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război dintre Beyonce şi Ibrahim! „A ameninţat că o taie!”

Conversație ABSOLUT ULUITOARE între rudele lui IBRAHIM și cele ale lui Beyonce de România

Anunțuri