Bombă în showbiz! Raluca Macovei spune că e singură, dar DOVEZILE o contrazic! Imagini EXPLICITE cu focoasa brunetă

image

În ultima vreme, Raluca Macovei susține că nu mai are iubit, dar, cu toate acestea, reproterii Spynews.ro au intrat în posesia unor imagini car eo contrazis pe focoasa brunetă. Mai exact, plecată în Grecia, la Atena, vedeta s-a cazat într-un apartament imens dintr-un hotel de lux și, în patul în care susține că doarme singură, a fost fotografiată în ipostaze… fierbinți.

Mai exact, zilele trrecute, Raluca Macovei a plecat, chipurile singură, spre Atena, capitala Greciei, loc în care, spun sursele noastre, urmează să se relaxeze câteva zile, pentru ca apoi să plece la Londra. Cu toate acestea, deși susține sus și tare că a plecat singură, reporterii Spynews.ro au pus mâna pe o serie de fotografii din dormitorul apartamentului în care este cazată la Atena, iar, la o simplă privire, se poate observa că pozele cu pricina nu sunt realizate de ea, ci de o altă persoană.

image

Mai mult decât atât, patul imens în care se lăfăie, acoperită ”artistic” doar de o pătură subțire, pare extrem de ”deranjat” pentru ca în locul cu pricina să fi dormit, liniștită, o singură persoană.

image

În altă ordine de idei, în ”povestea” Ralucăi Macovei s-a mai strecurat o mică inadvertență. Mai exact, bruneta susținea, acum o săptămână, sus și tare, că s-a lăsat de fumat, dar pe masa terasei apartamentului din Grecia tronează un ditamai pachetul de țigări. Iar acest lucru poate însemna două lucruri: ori s-a reapucat de fumat, ori cel care a pozat-o – pentru că ne e greu să credem că este o amică pentru care a pozat în asemenea ipostaze pline de senzualitate – este fumător.

Citește și:

VIDEO / Scandal imens între Raluca Macovei şi Adelina lui Speak! Mărul discordiei – iubita lui Salam

Oricine se crucește când aude de aventurile ei! Ca să ajungă-n Dubai, o vedetă de la noi a avut nevoie de patru bilete de avion, câteva pastile și… mulți, mulți bani

Toată lumea o cunoaște pe Raluca Macovei, dar nimeni nu o știe pe sora ei! Uite ce frumusețe a ascuns, până acum, cea mai bună prietenă a Oanei Zăvoranu

BOMBĂ în SHOWBIZ! Am aflat cine e sufletul pereche al Ralucăi Macovei! Avem DOVADA că bruneta IUBEȘTE

Anunțuri