Ce face Betty Salam alături de iubitul ei? Paparazzii Spynews.ro au aflat răspunsu

image

Betty Salam are toate motivele să fie fericită. Acum două zile fiica manelistului a primit vestea că mai are o surioară, în plan profesional reușește să uimească, iar viața ei personală pare să fie împlinită din toate punctele de vedere. Pentru că, iubitul ei, Cătălin, pare să o răsfețe ca pe o prințesă.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Betty Salam și pe iunitul ei, Cătălin, în timp ce se răsfățau la o terasă de fițe din nordul Capitalei.

image

Singuri, singurei, cei doi porumbei păreau să se bucure din plin de prânzul pe car eși l-au comandat, uitându-se, din când în când, unul în ochii celuilalt, zâmbindu-și timid și spunându-și cuvinte dulci.

image

image

Îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni scurți și cu tricou, cu o șapcă pusă șmecherește pe cap, Betty a petrecut alături de Cătălin, îmbrăcat asemănător cu ea, mai bine de o oră, timp în care a savurat prânzul romantic pe care l-au avut, cei doi îndrăgostiți fiind întrerupți doar de chelnerul care se asigura că nu le lipsește nimic.

image

image

La sfârșitul mesei, după ce, ca un adevărat gentelman, Cătălin a achitat nota d eplată, cei doi s-au întreptat spre mașina lui, făcând risipă de gesturi tandre, pupându-se de zor și ținându-se strâns, de mână.

image

VIDEO->->-> http://m.spynews.ro/paparazzi/ce-face-betty-salam-alaturi-de-iubitul-ei-paparazzii-spynewsro-au-aflat-raspunsul-78669.html

Citește și:

BOMBĂ! Am aflat cine va fi nașul de botez al fetiței lui Florin Salam. Dezvăluiri în EXCLUSIVITATE

Primele declarații făcute de Betty Salam despre surioara ei! ”Abia aștept să o văd”`

A promis că va slăbi şi s-a ţinut de cuvânt! Cum arată Betty Salam, după ce a scăpat de kilogramele în plus

Anunțuri