Ce îi pregăteşte Leonard Doroftei lui Gigi Becali? Provocarea este una de senzație

image

Gigi Becali a anunţat zilele trecute că este gata să renunţe la Steaua, în favoarea Armatei, intenţionând să preia conducerea unei echipe de tradiţie a fotbaluilui românesc, care nu se află departe de Bucureşti, fiind vorba chiar de Petrolul Ploieşti.

La auzul acestei veşti, Leonard Doroftei vrea să-i facă o surpriză de zile mari lui Gigi, care, cu siguranţă că-l va lăsa pe acesta fără replică. ”Dacă Gigi va veni să preia Petrolul eu îi promit că voi fi şef de galerie. Nu glumesc. Plus de asta, la restaurantul meu, voi înlocui meniul ”Plăcerea lui Doroftei” cu ”Plăcerea lui Gigi”. Este un preparat delicios. Se face la ceaun aşa cum îi place lui. Punem cărniţă de porc, de vită, de pui, iar pentru el o să punem şi oaie. Se seveşte pe un pat de mămăligă cu muraturi. Este o nebunie. Îi aştern covorul roşu la sosirea în Ploiești”, a declarat Doroftei pentru Spynews.ro.

image

Mai mult, fostul boxer, care nu se ferește să anunțe că îl va proteja, dacă este nevoie pe Gigi Becali, nu a uitat să amintească şi cât a pătimit din partea fanilor Petrolului pentru că, în urmă cu doi ani, a fost văzut în tribunele stadionului Steaua, loc unde ajunsese pentru, evident, Gigi Becali. ”Multă vreme am fost înjurat pe stadion, la noi, la Ploieşti. Eu sunt petrolist sută la sută. Nu am ţinut şi nu voi ţine vreodată cu o altă echipă”, a mai spus Doroftei pentru Spynews.ro, nerăbdător să îl vadă pe Gigi alături de el, în tribunele stadionului din Ploiești.

Citeşte şi:

VIDEO / Ogică, „Spaima loteriei”, s-a antrenat cu Leonard Doroftei! Îl va bate sau nu pe Dani „Prinţul” Banatului?

PUBLICITATE

Frigăruile lui Doroftei, reţeta campionilor: „Mănânci ca Moşu’, ajungi ca Moşu’ „

VIDEO/ „Moşul” Doroftei, cadou de Crăciun de sute de milioane de lei pentru copiii lui!

Anunțuri