Şi-a pus silicoane? Elena Gheorghe, într-un costum de baie prin care i se văd sânii. Uite cât de dotată e în zona bustului

image

Elena afişează de ceva verme un bust impresionant, diferit de cel cu care se afişa în urmă cu câţiva ani. Ea a postat pe Instagram , recent, o imagine în care apare îmbrăcată într-un costum de baie care îi scotea bustul imens în evidenţă.

Sutienul costumului de baie purtat de Elena Gheorghe a lăsat la vedere o parte din sânii săi. Şi pentru că era transparent, s-a văzut chiar că bustul artistei este ceva mai mare comparativ cu anii trecuţi.

image

Are milioane de fani

Elena Gheorghe este o cântăreață de muzică pop-dance și latino româncă, cu origine aromână din partea tatălui. Născută și crescută în București, artista a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe.

În adolescență a participat la câteva festivaluri naționale, iar în anul 2000 Elena câștigă trofeul festivalului „Ursulețul de aur” din Baia Mare pentru interpretarea cântecului „One Moment in Time” a lui Whitney Houston.

În anul 2001, concurează la Festivalul de la Mamaia și este cel mai tânăr participant al acelei ediții, după care a făcut parte din trupa Viva, alături de Adela Popescu.

Cântăreaţa a devenit mamă pentru prima dată la începutul lunii decembrie 2011

Citeşte şi:

Elena Gheorghe, apariţie senzaţională! Toţi cei prezenţi au rămas fără cuvinte când au văzut ce costum purta cântăreaţa

Ce talie subţire are! Elena Gheorghe face senzaţie când renunţă la haine

Iată cât de mare a crescut fiul Elenei Gheorghe. Artista e mândră nevoie mare de Nicholas

L.C

Anunțuri