Tragedie fără margini! Un personaj foarte cunoscut în România a murit la 75 de ani

image

Nepalezul Chandra Bahadur Dangi, considerat cel mai scund om din lume, a murit la 75 de ani, într-un spital din Pago Pago, capitala American Samoa.

Nefericitul eveniment s-a întâmplat la trei ani de la primirea titlului de cel mai scund om din lume, din partea organizaţiei Cartea Recordurilor Guinness.Ulterior, Chandra Bahadur Dangi a călătorit în diverse ţări, uneori împreună cu cel mai înalt om din lume, turcul Sultan Kösen, care are o înălţime de 2,51 metri.

Chandra Bahadur Dangi nu a fost doar cel mai mic bărbat din lume, ci şi cea mai mică persoană din lume. Cel care a deţinut acest record înainte, cu o înălţime de 57 de centimetri, Gul Mohammed, a murit la 40 de ani, în 1997.

Dangi cântărea 12 kilograme la primirea titlului de cea mai scundă persoană din lume şi a declarat la momentul respectiv, pentru AFP, că recunoaşterea mondială de care are parte va recompensa, într-un fel, anii de suferinţă pe care i-a trăit.

Rămas orfan la 12 ani, acesta era dus de membrii familiei sale la diferite bâlciuri şi prezentat ca o curiozitate. Dangi se ocupa cu producerea materialelor din cânepă şi a ieşit din satul său, situat într-o zonă foarte săracă a Nepalului, la 350 de kilometri de Kathmandu, doar de câteva ori.

T.S

Citeşte şi:  
Sigur nu te-ai gândit la asta până acum! Ce spune forma sânilor despre personalitatea ta

Vindecă FURUNCULII de pe interiorul coapselor şi fese RAPID şi fără să rămâi cu SEMNE! Metodele care acţionează GARANTAT

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s