Ca o divă! Marina Dina a confundat strada cu podiumul de modă, doar că a ”uitat” ce treabă avea

image

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe frumoasa Marina Dina într-o psotură delicată. Mai exact, apetisanta blondină a ieșit din casa în care locuiește și, timp de câteva minute, s-a plimbat pe strada ei, fără nicio țintă, arătându-și însă picioarele perfecte.

image

Fără picătură de celulită, cu niște picioare perfecte, bine antrenate la sala de fitness, și, cel mai important, expuse cu multă generozitate. Așa a apărut, zilele trecute, blondina Marina Dina, pe strada pe care locuiește.

image

Îmbrăcată cu o cămașă subțire, albă, ușor transparentă și cu o pereche de pantaloni scurți, frumoasa fostă asistentă TV părea însă ușor dezorientată. Mai exact, părea să fi ieșit la plimbare la fel cum o făcea pe podiumurile de modă de care, probabil, îi este dor.

image

image

Așa că, frumoasa blondină s-a plimbat câteva minute până în capătul străzii și înapoi, uimind cu gestul ei, cu atât mai mult cu cât, la întoarcere, a urcat înapoi în apartamentul în care locuiește, semn că ieșirea ei a fost doar o mică ”joacă” generată probabil de nevoia de o gură de aer proaspăt.

image

Citește și:

Fund bombat, efect scontat! Una dintre cele mai cunoscute blondine din România face furori pe plajă

Degeaba e DIVĂ, dacă nu are cine s-o ajute! Imagini de CASCADORII RÂSULUI cu Marina Dina

VIDEO / Marina Dina, mai sexy ca niciodată! Cum au surprins-o paparazzii Spynews.ro

Anunțuri