Gestul ei spune totul despre ce simte Betty Salam în aceste momente! Alături de iubitul ei a mers să-ți viziteze mama! Imagini care își vor sfâșia sufletul

image

Durerea pierderii mamei nu poate fi explicată în cuvinte, este una pe care nimeni nu își dorește să o simtă și care, din păcate, uneori vine mult, mult prea devremne. Acesta este și cazul fiicei lui Florin Salam, Betty, puștoaica de doar 15 ani simțind din plin nevoia să se reculeagă la mormântul mamei sale.

Zilele trecute, alături de Cătălin, iubitul ei, Betty Salam a simțit nevoia de câteva minute petrecute, în liniște, la mormântul mamei sale.

image

Așa că, cei doi au mers întâi la o florările din București de unde au cumpărat trei buchete de garoafe albe și, parcă încercând să o facă să zâmbească și să depășească tristețea, Cătălin i-a luat lui Betty și un trandafir roșu.

image

Apoi, împreună, cei doi îndrăgostiți s-au îndreptat spre cimitirul de la periferia Bucureștiului și s-au îndreptat direct spre mormântul mamei lui Betty, Fănica, marea iubire a manelistului.

image

Acolo, cei doi au petrecut câteva minute bune, au aprins câte o lumânare și, în liniște, s-au rugat la mormântul Fănicăi, semn că suferința pierderii mamei sale nu o lasă, nici acum, să fie liniștită pe Betty.

image

Culmea, pe când Betty se ruga la mormântul mamei sale, Florin Salam și Roxana Dobre erau în culmea fericirii, cei doi având, de joi, o fetiță, pe  Jacqueline Maria, cel de-al treile acopil al manelistului.

image

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV! Uite-i pe Florin Salam și Roxana Dobre cum petrec alături de nașii fetiței sale!

Florin Salam, încercănat şi obosit, la o zi după ce Roxana Dobre a născut: „Nu mi-am imaginat că voi mai iubi vreodată”

Declaraţie halucinantă făcută de Florin Salam, la o zi după ce a devenit tată. E cu gândul la Fănica, răposata soţie, şi l-a luat gura pe dinainte la TV

Anunțuri