Averea pe care Vadim Tudor o lasă moştenitorilor este FABULOASĂ! Vezi ce sumă incredibilă valorează bunurile sale

image

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă ieri, când nimeni nu se aştepta, cu atât mai puţin familia. După moartea „tribunului” au apărut tot felul de zvonuri cu privire la datoriile pe care Vadim Tudor le-ar avea, fără ca nimeni să ia în calcul averea fabuloasă pe care parlamentarul a adunat-o.

Ziua de ieri a fost cea mai tristă zi din viaţa familiei lui Corneliu Vadim Tudor. „Tribunul” s-a stins din viaţă în urma unui edem pulmonar, căruia i s-a suprapus un infarct, ce le-a făcut medicilor misiunea de salvare a parlamentarului, imposibilă.

image

Video->->-< http://m.spynews.ro/monden/averea-pe-care-vadim-tudor-o-lasa-mostenitorilor-este-fabuloasa-vezi-ce-suma-incredibila-valoreaza-bunurile-sale-79691.html

După moartea lui Vadim Tudor, mulţi şi-au dat cu părerea despre cauzele care au dus la căderea tribunului, iar multe dintre păreri s-au îndreptat către problemele financiare pe care le-ar fi avut, şi anume datoriile acumulate, dar şi lipsa banilor pentru plata salariilor angajaţilor.

image

Dacă privim puţin în urmă, averea adunată de parlamentar în timpul vieţii este una colosală, care depăşeşte efectiv orice imaginaţie. Invitat în emisiunea Acces Direct, Corneliu Vadim Tudor şi-a prezentat o mică parte din colecţia de obiecte de artă pe care le are, dar a cărei valoare depăşeşte limitele imaginaţiei.

image

image

Chiar „Tribunul” a declarat că ceea ce a prezentat este doar o zecime din tot ceea ce deţine, ca mai apoi să facă o estimare aproximativă, totalul ajungând la fabuloasa sumă de 20 de milioane de euro, totul urmând să ajungă în posesia soţiei şi a celor două fiice.

image

Un împătimit al artei, istoriei şi literaturii, Corneliu Vadim Tudor a ajuns să deţină în colecţia personală peste 3000 de documente, însoţite de semnăturile unor mari celebrităţi, ca: Rossini, Brigitte Bardot, octavian Goga, Mihail Sadoveanu, regina Elisabeta a II-a, George Bacovia, Napoleon Bonaparte, Mihai Eminescu, Abraham Lincoln, Regina Maria, şi mulţi alţii.

image

image

De departe, cel mai valoros manuscris din colecţia parlamentarului este una din cele 600 de copii ale Declaraţiei de Independenţă, care valorează câteva sute de mii de dolari.

image

Reclame

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s