VIDEO / Gigi Becali este alături de familia lui Corneliu Vadim Tudor: „El nu ţinea duşmănie şi nu era răzbunător!

image

Gigi Becali a mers la Biserica Sfântul Gheorghe unde este depus trupul lui Corneliu Vadim Tudor şi este pregătit să îi ajute familia cu tot ce ar avea nevoie. Latifundiarul şi-a exprimat regretul la „Acces Direct”.

VIDEO->-> http://m.spynews.ro/monden/gigi-becali-este-alaturi-de-familia-lui-corneliu-vadim-tudor-el-nu-tinea-dusmanie-si-nu-era-razbunator-79718.html

Gigi Becali are multe amintiri frumoase legate de Corneliu Vadim Tudor, iar de aceea a trecut peste toate disputele pe care le-a avut cu el.  

„Era tânăr, 65 de ani, era foarte tânăr. Nu te aşteptai. Fetele sunt mari. Cea mai frumoasă amintire e când m-a făcut europarlamentar cu ajutorul lui. M-au scos din temniţă. Mie îmi spunea mereu „puştiul” şi e bine la vârsta mea să mi se spună aşa. El nu ţinea duşmănie şi nu era răzbunător. El nu făcea rele. Jignea pe moment, dar nu era rău la suflet. De aia vreau să mă retrag din viaţa publică, pentru că mă consum. Eu vreau să trăiesc pentru fetele mele. Ce-a fost a fost. Nu mai contează. Dacă au nevoie de ajutor, eu sar să le ajut”, a declarat Gigi Becali, marţi, în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.

Anunțuri