Lidia Buble aruncă bomba: „Sunt pregătită să devin mamă”

image

Lidia Buble a mărturisit că este mai fericită ca oricând şi că se simte o femeie împlinită. Cântăreaţa a spus că deşi are numai 22 de ani se simte pregătită să devină mămică.

Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal”, Lidia Buble a vorbit despre viaţa persoanlă şi planurile ei de viitor. Cântăreaţa a spus că este foarte fericită şi împlinită. Mai mult decât atât, aceasta a anunţat că se simte pregătită să devină mamă.

„Sunt pregătită să devin mamă. Am experienţă. Pentru că acum sunt artistă, poate-mi voi lua o bonă. Dar, voi încerca să stau cât mai mult eu cu copilul. Am avut foarte mulţi fraţi. Eram 13 în casă. Când ai o ciocolată, te obişnuieşti să o împarţi la 11. Aveam 4 camere şi în fiecare cameră erau 2 paturi supraetajate şi în unele mai exista şi un altul. O dată, când a fost cutremur, sora mea cea mare dormea în patul de jos şi credea că noi mişcăm patul. Am luat şi bătaie. Mamei noastre i-a fost foarte greu cu noi. Am avut părinţi foarte stricţi, însă le mulţumesc pentru că şi acum încerc să ajung în pat înainte de ora 10. Pentru mine, cea mai mare boacănă a fost când am scăpat-o pe sora mea mai mică în cap, avea o lună şi era să moară. Eram foarte băieţoasă”, a declarat Lidia Buble la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Anunțuri