Delia a vorbit despre schimbările dese de look din ultima perioadă! Cum îşi menţine părul sănătăs: „Îl vopsesc, îl coafez, deci suferă”

image

Delia şi-a surprins fanii în ultima perioadă cu frecvente schimbări ale nuanţei părului. Vedeta a recunoscut că podoaba ei capilară suferă din cauza modificărilor şi a faptului că este mereu coafat, însă spune că are grijă de el.

Verde, roz au blond sunt doar câteva dintre nuanţele de culoare de păr cu care Delia şi-a surprins fanii în ultima perioadă. 

Vedeta a recunoscut că aceste schimbări îşi lasă amprenta pe podoaba ei capilară, însă a dezvăluit metodele cu care reuşeşte să-şi menţină părul sănătos în ciuda acestora.

Delia a spus că foloseşte măşti de păr şi ulei, iar în zilele libere îşi lasă părul liber. Vedeta a spus că-şi tratează podoaba capilară la fel ca pielea.

„Îmi schimb des culoarea părului, dar îl şi coafez des, deci suferă, într-adevăr. Dar am grijă de el, îmi fac măşti, folosesc ulei, iar în zilele când n-am treabă, îl las liber fără să-i fac nimic. Ca sfat, exact ca la piele, e foarte importantă hidratarea, deci măşti naturale şi ulei de măsline. Ştiu, e clasic, e un clişeu, dar funcţionează”, a declarat Delia pentru ziarulring.ro.

Artista a spus că chiar dacă nu ar apela la vopsitul părului, atunci ar folosi peruci: „Baza ar fi blondul, dar, chiar dacă nu m-aş vopsi altfel, aş purta peruci. Fac asta destul de des şi îmi place că meseria pe care o am îmi permite astfel de jocuri”.

Delia e căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia şi Răzvan s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni, vedeta a devenit clientă a localului său, iar după câteva seri de distracţie au devenit un cuplu. Nu mult i-a luat lui Răzvan să o ceară de soţie.

În urmă cu trei ani, la Tg-Jiu, acasă la afacerist, a avut loc nunta. La petrecere au fost sute de persoane, printre care majoritatea publice.

Citeşte şi:

Delia, Cheloo şi Bendeac premiază cel mai bun număr de umor cu 20.000 de euro

VIDEO / Delia şi-a schimbat din nou culoarea părului! Dansul e demonstrativ, însă noul look i-a cucerit definitiv pe fani

VIDEO / Moldovencele care interpretează piesa ”Ce au ele” au cucerit-o pe Delia

VIDEO / Delia şi-a băgat fanii în boală! Dans demenţial într-o pereche de pantaloni scurţi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s