FOTO / E dorit de multe femei, dar inima lui e cucerită de mult timp! Cea mai frumoasă declaraţie de iubire făcută de un cântăreţ celebru pentru soţie te va emoţiona

image

Celebrul cântăreţ Justin Timberlake şi actriţa Jessica Biel trăiesc o poveste frumoasă de iubire de mai bine de zece ani, iar dragostea lor continuă să reziste, dovadă fiind ultima declaraţie de iubire făcută de artist pentru femeia care i-a dăruit un copil.

Chiar dacă au fost despărţiţi pentru scurt timp în 2011, însă dragostea dintre cei doi a fost mai puternic, iar în urmă cu doar câteva luni, cei doi au devenit părinţii unui bebeluş, fapt ce a întărit relaţia lor.

„La mulţi ani, iubito! Nu pot exprima în cuvinte ceea ce însemni pentru mine. Eşti o mamă grozavă şi o soţie minunată, pe care orice bărbat şi-ar dori-o. Te iubesc de la pământ până la cer şi înapoi!”, a scris artistul pe contul personal de socializare, în descrierea imaginii în care apare alături de soţia luicare ieri a împlinit 34 de ani.

image

Jessica Biel şi Justin Timberlake au început să aibă o relaţie în 2007, însă au încercat să stea departe de ochii curioşi ai fanilor.  Cei doi au aparut prima dată împreună în 2008, la nunta celebrului designer şi stilist Stanley Estee, in Los Angeles. S-au despărţit, însă, în 2011, pentru trei luni, însă au reluat relaţia. În 2015, cei doi au devenit părinţii unui băieţel pe nume Silas Randall, care a venit pe lume pe 11 aprilie.

Citeşte şi:

Ghici ce vedetă ocupă primul loc în fanteziile femeilor! Pont: e un actor blond, dar NU e Brad Pitt

Senzaţii tari! Vezi ce cântăreaţă de la noi a fost la un pas să leşine când s-a trezit faţă în faţă cu Justin Timberlake

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s